Ga naar de inhoud

Beïnvloeden met Roos van Leary

Datum

jul 19 2021

Tijd

Tijden: 10:00 - 18:00
09:00 - 17:00

Locatie

HetTrainingsbureau
Thomas a Kempisplantsoen 1, Utrecht

Kosten

€ 595,-

Beïnvloeden met Roos van Leary

Wil je niet meer voor verrassingen komen te staan bij het gedrag van je collega’s en/of medewerkers? Zijn er situatie die je beter zou wensen te beïnvloeden? Wil je assertiever overkomen? 

Actie – Reactie is een gevleugelde uitspraak. En dat geldt ook voor gedrag. Gedrag roept gedrag op! Vanuit psychologisch onderzoek heeft T. Leary het model ‘De Roos van Leary’ ontwikkeld. Mensen zijn heel voorspelbaar in hun gedrag in reactie op het gedrag van anderen. En als je weet welk gedrag een symmetrische werking heeft en welk een complementaire, ben je in staat om het gedrag van andere te beinvloeden. Hiermee versterk je de samenwerking en kom je en sneller en tot betere resultaten.

 

We nemen je mee in de 8 gedragsstijlen van de Roos van Leary. Gedrag roept gedrag op. Als je weet hoe de verschillende gedragsstijlen op elkaar reageren, kun je altijd de meest effectieve vorm van jouw gedrag ‘inzetten’.

Inhoudelijk

In de training

Tijdens de training komen de volgende zaken aan de orde:

Na de training

Door het volgen van deze training ben je in staat om:

Voorbereiding

We vragen je de praktijkcases voor te bereiden. 

Onze belofte aan jou:

Inspelen op andermans gedrag, beter beïnvloeden en assertiever zijn is voor jou makkelijker geworden. Je bent zeer goed in staat om daadwerkelijk, bewuster interventies te plegen. 

Praktisch

De volgende praktische zaken geven we graag mee:

En als er speciale wensen zijn dan vernemen we die heel graag. Leren doe je door de omstandigheden eromheen zo goed mogelijk te maken. 

Tarieven

De investering in jezelf kost:

Een inhouse sessie plannen in plaats van deze open inschrijving? Dat kan neem gerust contact met ons op via onze CONTACT pagina.