Ga naar de inhoud

Het team

Richard Haeck

Als trainer en inspirator is Richard het beste op het gebied van leiderschap en ontwikkeling van organisaties. Als je een resultaat wenst te behalen, bel hem!

Arco Kats

Een creatieve, inspirerende, vrolijke en energieke trainer, zo wordt Arco Kats vaak omschreven. Feedback van Arco ontvangen is soms even slikken. Altijd op een respectvolle manier.

Ate Ploegmakers

Enthousiast en vooral verbindend, dat is hoe Ate Ploegmakers te werk gaat. Oprecht en coachend staat zij teams bij om tot betere en leukere samenwerking te komen.  

Nynke Hillebrand

Als begeleider van teams en groepen heeft Nynke Hillebrand het over energie. En energie is ook wat ze brengt. De zachte zaken benoemen en aan werken. Energie meetbaar maken. 

Frank Deuring

Foute Frank…. zo stelt hij zich wel eens voor. Deze benaming zegt iets over zijn specialisme. Frank is ook eigenaar van de Foutenfabriek en hij heeft zich volledig gefocust…

Rian Verkooijen

Een actief, goed luisterende en vooral scherpe trainer. Rian observeert goed en weet daarmee ook de vinger, op een subtiele wijze, op de zere plek te leggen. 

Chantal Weel

Waar woorden bijdragen aan je houding weet Chantal Weel te zorgen voor meer positiviteit en vooral ook de juiste wijze van denken gecombineerd met doen en voelen. 

Maarten Beentjes

Maarten is in staat een veilige omgeving te creëren waarin mensen buiten hun comfort-zone stappen, fouten durven te maken en dus gaan leren. Met een creatief en goed onderbouwd…

Kim Bekkers – van den Oord

Met een scherpe blik, oprechte interesse en een vriendelijke gastvrije houding is Kim in staat om snel tot de kern door te dringen. Door ervaring een bekwame professional.