Ga naar de inhoud

Het team

Arco Kats

Een creatieve, inspirerende, vrolijke en energieke trainer, zo wordt Arco Kats vaak omschreven. Feedback van Arco ontvangen is soms even slikken. Altijd op een respectvolle manier.

Maarten Beentjes

Maarten is in staat een veilige omgeving te creëren waarin mensen buiten hun comfort-zone stappen, fouten durven te maken en dus gaan leren. Met een creatief en goed onderbouwd…

Kim Bekkers – van den Oord

Met een scherpe blik, oprechte interesse en een vriendelijke gastvrije houding is Kim in staat om snel tot de kern door te dringen. Door ervaring een bekwame professional.

Richard Haeck

Als trainer en inspirator is Richard het beste op het gebied van leiderschap en ontwikkeling van organisaties. Als je een resultaat wenst te behalen, bel hem!

Frank Deuring

Foute Frank…. zo stelt hij zich wel eens voor. Deze benaming zegt iets over zijn specialisme. Frank is ook eigenaar van de Foutenfabriek en hij heeft zich volledig gefocust…

Rian Verkooijen

Een actief, goed luisterende en vooral scherpe trainer. Rian observeert goed en weet daarmee ook de vinger, op een subtiele wijze, op de zere plek te leggen.