Het team

Arco Kats

Een creatieve, inspirerende, vrolijke en energieke trainer, zo wordt Arco Kats vaak omschreven. Feedback van Arco ontvangen is soms even slikken. Altijd op een respectvolle manier.

Moniek Berende

Luisterend, zorgzaam, maar vooral gericht om de groei van de mens en de organisatie met elkaar in balans te brengen. Een professional waar iedereen graag mee werkt.

Kim Bekkers – van den Oord

Met een scherpe blik, oprechte interesse en een vriendelijke gastvrije houding is Kim in staat om snel tot de kern door te dringen. Door ervaring een bekwame professional.

Carmen Lopez-Brea

Carmen is als Master of Action Learning gespecialiseerd in ervarend leren. Ze laat je ter plekke ervaren en vanuit jouw eigen ervaring leer je…

Maarten Beentjes

Maarten is in staat een veilige omgeving te creëren waarin mensen buiten hun comfort-zone stappen, fouten durven te maken en dus gaan leren. Met een creatief en goed onderbouwd…

Natascha Vale

Haha en daar is ze dan… Natascha stapt de zaal binnen. Lachend, pratend, flirtend en vol energie. Want vandaag mensen, gaan we weer lekker aan de slag.

Bart ten Napel

Een metgezel in de reis van ontwikkeling. Bart is een echt mensen mens, let op wat je ziet is hij. Eenvoudige taal, scherp en recht voor je raap, vanuit een brede persoonlijke ervaring.

Andrea Teeuwisse

“Live as if you were to die tomorrow, learn as if were to live forever.” Haar lijfspreuk. Blijven leren, jezelf blijven ontwikkelen, nieuwsgierig rondkijken en je blijven verwonderen.

Rian Verkooijen

Een actief, goed luisterende en vooral scherpe trainer. Rian observeert goed en weet daarmee ook de vinger, op een subtiele wijze, op de zere plek te leggen.

Robin Pera

Regisseur als trainer. Gespecialiseerd in, werken met filmbeelden als metafoor voor leiderschap, serious gaming en Deep Democracy. Trainer en teamcoach van leiderschap,

Frank Deuring

Foute Frank…. zo stelt hij zich wel eens voor. Deze benaming zegt iets over zijn specialisme. Frank is ook eigenaar van de Foutenfabriek en hij heeft zich volledig gefocust…

Janine van der Vorst

Inzicht, focus en plezier zijn de kernwoorden die terugkomen in de trainingen van Janine. Met haar analytisch en inlevingsvermogen weet ze feilloos deelnemers de zere plek te laten ervaren.

Richard Haeck

Als trainer en inspirator is Richard het beste op het gebied van leiderschap en ontwikkeling van organisaties. Als je een resultaat wenst te behalen, bel hem!

Ellen van der Knaap

Sterk invoelend, open en vooral ook scherp.Haar ervaring zorgt voor een brede blik op zaken. De coachingsvaardigheden voor diepgang en echte betrokkenheid.

Anita van Veen

De energieke, inspirerende trainster Anita heeft haar sporen in het leidinggeven verdiend binnen de retail. Zij brengt Passie, Plezier en Energie in organisaties.