Ga naar de inhoud

MapsTell Introductie Workshop Leidinggevende

Datum

nov 02 2020

Tijd

18:30 - 22:30

Locatie

HetTrainingsbureau
Thomas a Kempisplantsoen 1, Utrecht

Kosten

€45
Heb je als leidinggevende of manager ook wel eens gedoe met je medewerkers? Of is er continu spanning tussen bepaalde medewerkers? Lopen de irritaties over elkaar gedrag vaak op? Natuurlijk zou je liever elkaars kwaliteiten beter willen benutten. Ook een groter onderling begrip realiseren. En vooral het team sterker later samenwerken. Kom dan 2 november naar onze avond workshop PersonalMapping en maak op een leuke, interactieve manier kennis met PersonalMapping van MapsTell. Dat is het startpunt van een reis naar het kennen en herkennen van gedrag. Ons en jouw doel is om te ontdekken wat deze methode voor de onderlinge samenwerking en communicatie van jouw team kan betekenen.

Training MapsTell introductie workshop leidinggevenden

De workshop neemt je mee in:

Natuurlijk brengen we dit in diverse werkvormen naar voren. Je wordt ook gevraagd je verhaal te doen. 

Na de training

Na deze uitgebreide training en interactieve sessies ben je in staat om meer inzicht in jouw eigen voorkeursgedrag te hebben, alsmede ook in de andere gedragsstijlen binnen de Wereld van Verschil. Je hebt handvatten hoe je binnen jouw team veranderingen tot stand kan brengen en….bij toepassing op je team zal dit jouw team nog verder professionaliseren.

Met andere woorden je bent beter in staat om jezelf als leidinggevende op de kaart te zetten. 

Praktisch

De training is op basis van open inschrijving. Wanneer we minimaal 6 deelnemers hebben laten we de training altijd door gaan. Overigens het maximale aantal deelnemers is 8 personen. Verder zijn de volgende zaken van toepassing:

De totale tijdsinvestering bedraagt: 3 uur.