Ga naar de inhoud

Open Inschrijving MapsTell

Datum

apr 29 2021

Tijd

18:30 - 22:30

Locatie

HetTrainingsbureau
Thomas a Kempisplantsoen 1, Utrecht

Kosten

€45

Voel je soms dat je geen ruimte in een gesprek hebt? Gaat alles te langzaam voor je in de samenwerking met anderen? Heb je het idee dat je binnen werk of prive de ander slecht begrijpt. Dan is het tijd om je te verdiepen in de gedragsstijlen van DISC en in het bijzonder de uitwerking in de vorm van associatieve cartografie van MapsTell.  

Kom naar onze avond workshop PersonalMapping en maak op een leuke, interactieve manier kennis met PersonalMapping van MapsTell. Dat is het startpunt van een reis naar het kennen en herkennen van gedrag. Ons en jouw doel is om te ontdekken wat deze methode voor de onderlinge samenwerking en communicatie van jouw team kan betekenen.

Open Inschrijving MapsTell

De workshop neemt je mee in:

Natuurlijk brengen we dit in diverse werkvormen naar voren. Je wordt ook gevraagd je verhaal te doen. 

Na de training

Na deze uitgebreide training en interactieve sessies ben je in staat om meer inzicht in jouw eigen voorkeursgedrag te hebben, alsmede ook in de andere gedragsstijlen binnen de Wereld van Verschil. Je hebt handvatten hoe je binnen jouw communicatie veranderingen tot stand kan brengen en….bij toepassing op je omgeving zal dit jou nog verder professionaliseren.

Met andere woorden je bent beter in staat om jezelf als professional op de kaart te zetten. 

Praktisch

De training is op basis van open inschrijving. Wanneer we minimaal 6 deelnemers hebben laten we de training altijd door gaan. Overigens het maximale aantal deelnemers is 10 personen. Verder zijn de volgende zaken van toepassing:

De totale tijdsinvestering bedraagt: 3 uur + 30 minuten voorbereiding