Ga naar de inhoud

Principieel Onderhandelen

Datum

jul 26 2021

Tijd

09:00 - 13:00

Locatie

Online (via Google Hangouts)

Kosten

€ 195,-

Principieel onderhandelen

Op de keper beschouwt is elke situatie waarin een beslissing moet worden genomen waar 2 of meerdere partijen een ander standpunt hebben, een potentiële onderhandelingssituatie. Doe jij de boodschappen vandaag, haal jij de kinderen op van het dagverblijf, werk jij de notulen uit…..?! Als je er zo naar kijkt, onderhandel je minstens 15 keer op een dag. Heb jij het idee dat je te vaak aan het kortste eind trekt of heb je in je commerciële onderhandeling toch weer net iets te veel weggegeven? Dan biedt het Principieel Onderhandelen voor jou een mogelijkheid om dat te veranderen.

In de training

Tijdens de training komen de volgende zaken aan de orde:

Inhoudelijk

Na de training

Door het volgen van deze training ben je in staat om:

Voorbereiding

Voor deze training mag je uiteraard een verhaal mee nemen, maar dat hoeft niet. Wel vragen we jouw actieve deelname en een smile!

Onze belofte aan jou:

Je mag verwachten dat de trainer jou met passie, enthousiasme én humor helpt, prikkelt, ondersteunt, uitdaagt en…confronteert.  En je mag feedback verwachten waarmee je niet alleen tijdens de workshop iets kunt, maar ook daarna. 

Praktisch

De volgende praktische zaken geven we graag mee:

En als er speciale wensen zijn dan vernemen we die heel graag. Leren doe je door de omstandigheden eromheen zo goed mogelijk te maken. 

Trainer

Onze trainer Maarten Beentjes is specialist in onderhandelen en het proces hierin.

Tarieven

De investering in jezelf kost:

Een inhouse sessie plannen in plaats van deze open inschrijving? Dat kan neem gerust contact met ons op via onze CONTACT pagina.We vragen je achteraf wat je ervan vond. We willen dit graag gebruiken om te delen. Als je daar bezwaar tegen hebt laat het even weten.