Ga naar de inhoud

Training en Sales: een top voorstel

Datum

apr 21 2021

Tijd

18:00 - 22:30

Locatie

HetTrainingsbureau
Thomas a Kempisplantsoen 1, Utrecht

Kosten

€175

Als trainer ben je verkoper, ontwikkelaar, bouwer, ontwerper en facilitator. Alle rollen komen bij elkaar. Alleen juist nu is het zaak je (toegevoegde) waarde in het voetlicht te brengen. Wie ben je als trainer? Wat voeg je toe? Welke manier van werken breng je voor de klant? Allemaal onderwerpen en thema’s waar je als trainer over na kunt denken en een verhaal in klaar hebt. Met andere woorden je zet jezelf beter neer, zodat je de klant krijgt die bij je past. 

Het derde deel in deze serie gaat over een top voorstel schrijven. Hoe zorg je dat de klant zich herkent in jouw voorstel? Op welke wijze kun je ervoor zorgen dat ze je programma ook echt wensen? En wanneer is het een voorstel dat anders is dan andere? Allemaal onderwerpen die voorbij komen.  

Training en Sales een Top Voorstel

De workshop “Training en Sales een Top Voosterl” neemt je mee in:

Natuurlijk brengen we dit in diverse werkvormen naar voren. Je mag natuurlijk al je uitdagingen inbrengen en met ons delen. We zorgen voor een gepaste wijze van bespreken. 

Na de training

Na deze uitgebreide training en interactieve sessies ben je in staat om:

Jouw voorstel wordt daarmee onderscheidend en sterk. 

Praktisch

De training is op basis van open inschrijving. Wanneer we minimaal 6 deelnemers hebben laten we de training altijd door gaan. Overigens het maximale aantal deelnemers is 10 personen. Verder zijn de volgende zaken van toepassing:

De totale tijdsinvestering bedraagt: 8 uur. Hetgeen verdeeld is over 2 uur vooraf, 4 uur training en 2 uur achteraf.