Ga naar de inhoud

Training en Sales: jij als product

Datum

okt 15 2020

Tijd

18:30 - 22:30

Locatie

HetTrainingsbureau
Thomas a Kempisplantsoen 1, Utrecht

Kosten

€175

Als trainer ben je verkoper, ontwikkelaar, bouwer, ontwerper en facilitator. Alle rollen komen bij elkaar. Alleen juist nu is het zaak je (toegevoegde) waarde in het voetlicht te brengen. Wie ben je als trainer? Wat voeg je toe? Welke manier van werken breng je voor de klant? Allemaal onderwerpen en thema’s waar je als trainer over na kunt denken en een verhaal in klaar hebt. Met andere woorden je zet jezelf beter neer, zodat je de klant krijgt die bij je past. 

De reden dat we deze training ontwikkeld hebben is dat we veel collega’s in het vak hebben leren kennen die het lastig vonden om uit te leggen waar de sterktes liggen. Zowel op inhoud als op gedrag. We delen onze ervaringen in de workshop door middel van een hoge mate van interactie. Let op: de training schudt je wakker. Lekker meedoen en wel zien is geen optie. 

Training en Sales Jij als Product

De workshop “Training en Sales Jij als Product” neemt je mee in:

Natuurlijk brengen we dit in diverse werkvormen naar voren. Je wordt ook gevraagd je verhaal te doen. Je collega’s mogen de reflectie geven. 

Na de training

Na deze uitgebreide training en interactieve sessies ben je in staat om:

Met andere woorden je bent beter in staat om jezelf te verkopen in de markt die uitdagend en concurrerend is. 

Praktisch

De training is op basis van open inschrijving. Wanneer we minimaal 6 deelnemers hebben laten we de training altijd door gaan. Overigens het maximale aantal deelnemers is 10 personen. Verder zijn de volgende zaken van toepassing:

De totale tijdsinvestering bedraagt: 8 uur. Hetgeen verdeeld is over 2 uur vooraf, 4 uur training en 2 uur achteraf.