Ga naar de inhoud

Zomervrienden: Anita van Veen over Innovatie

Datum

aug 26 2021

Tijd

Tijden: 16:00 - 21:00
16:00 - 21:00

Locatie

HetTrainingsbureau
Thomas a Kempisplantsoen 1, Utrecht

Kosten

€ 595 Vraag jouw Associate naar een vouchercode voor gratis toegang.

Zomervrienden: Anita van Veen over Innovatie

Welcome back! Wat goed dat jij aan jouw 21st century skills gaat werken en meedoet met onze Zomervrienden! Gedurende de zomermaanden verwelkomt Het Trainingsbureau een aantal van onze bevriende topcollega trainers. Vier waardevolle trainingen die je live kunt meemaken. Het Trainingsbureau faciliteert de ruimte en de catering. En jij ervaart weer als vanouds de dynamiek van een live training op locatie, nieuwe inspiratie, nieuwe netwerkmogelijkheden en een super leuke en waardevolle middag/avond.

Innovatie

Wat voor gedrag is nodig voor innovatie? Wie laat het meeste het gedrag zien? Wat voor gedrag heb je nodig om je doel te bereiken? Hoe ben jij in staat patronen los te laten? En wat zijn je leerpunten in innovatief gedrag. In deze workshop ga je dmv game based learning ervaren welke 4 vaardigheden je helpen om innovatief te zijn. Deze zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek vanuit de neuropsychologie en sluiten aan bij de 21th century skills.

Je gaat in dit spel aan de slag met een zelf gekozen doel. Hoe ga je daar komen? Welke obstakels ga je overwinnen, om daar te komen? In diverse stappen ga je hier naartoe. Wendbaarheid – Lef – Creativiteit – Verbinding staan hierbij centraal. De route is nog onbekend en ga je samen vormgeven. Hoe zorg je ervoor, dat je jouw doel gaat bereiken? En hoe zorg je ervoor, dat je daarbij het juiste gedrag laat zien? Je speelt samen en individueel. De vraag is wie als eerste de doelen en subdoelen bereikt heeft en de daarbij behorende uitdagingen tot een goed resultaat heeft weten te brengen. Dit spel staat vol uitdagingen, reflectie, feedback en meer. Het spel is soms ook onduidelijk. Wat doe je dan? Welk gedrag vertoon je? Een ervaren trainer, Anita van Veen, begeleidt het spel, zodat de uitdagingen continue aanwezig blijven. Sta ook niet te kijken als de regels van het spel veranderen…… Na afloop van het spel is iedereen in bezit van het basisspel. Hiermee heb je een spel waarmee je individueel of in kleine groep nog kunt verdiepen op de uitdagingen, die het spel je geboden heeft.

In de training

Tijdens de training komen de volgende zaken aan de orde:

Inhoudelijk

Na de training

En het levert het volgende:

Voorbereiding

Voor de sessie heb je jouw innovatieve doel bedacht. Wat is een innovatie persoonlijk of zakelijk, waarbij je graag de stip aan de horizon plaatst en waarbij je tijdens het spel kunt reflecteren over wat je te doen hebt, om daar te komen.

Onze belofte aan jou:

Een interactief spel met inzichten en reflectie. Op een spelende manier echt bewust worden van creatief innovatiekracht. 

Praktisch

De volgende praktische zaken geven we graag mee:

En als er speciale wensen zijn dan vernemen we die heel graag. Leren doe je door de omstandigheden eromheen zo goed mogelijk te maken. 

Tarieven

De investering in jezelf kost:

Een inhouse sessie plannen in plaats van deze open inschrijving? Dat kan neem gerust contact met ons op via onze CONTACT pagina.