Ga naar de inhoud

Zomervrienden: Harry Slagman over Storytelling

Datum

jul 15 2021

Tijd

Tijden: 16:00 - 21:00
16:00 - 21:00

Locatie

HetTrainingsbureau
Thomas a Kempisplantsoen 1, Utrecht

Kosten

€ 595 Vraag jouw Associate naar een vouchercode voor gratis toegang.

Zomervrienden Harry Slagman over Storytelling

Welcome back! Wat goed dat jij aan jouw 21st century skills gaat werken en meedoet met onze Zomervrienden! Gedurende de zomermaanden verwelkomt Het Trainingsbureau een aantal van onze bevriende topcollega trainers. Vier waardevolle trainingen die je live kunt meemaken. Het Trainingsbureau faciliteert de ruimte en de catering. En jij ervaart weer als vanouds de dynamiek van een live training op locatie, nieuwe inspiratie, nieuwe netwerkmogelijkheden en een super leuke en waardevolle middag/avond.

Storytelling

BOEM!

Veertien oktober 2016 ging het mis…

Vroeg naar het werk. Meetings, presentaties, klantbezoeken. Een gewone dag… tot er om 19.00 uur op de terugweg iets knapte. Mijn lampje ging letterlijk en figuurlijk uit…..

Weten hoe dit afloopt? Kom dan luisteren naar Harry zijn verhaal en leer zelf hoe je d.m.v. Storytelling jouw verhaal, jouw boodschap krachtiger kunt overbrengen.

Expert en trainer Harry Slagman neemt je mee in de zakelijke kracht van verhalenWil jij de aandacht vasthouden? Jouw boodschap overbrengen? Mensen in actie krijgen? Mooi! Dat is precies wat je leert in deze training.

We gaan praktisch aan de slag met het uitwerken van een eigen verhaal dat past bij jouw werksituatie. Een verhaal, dat je de volgende dag direct kunt gebruiken. Interactief én praktijkgericht!

In de training

Tijdens de training komen de volgende zaken aan de orde:

Inhoudelijk

Na de training

Door het volgen van deze training ben je in staat om:

Voorbereiding

Voor deze training mag je uiteraard een verhaal mee nemen, maar dat hoeft niet. Wel vragen we jouw actieve deelname en een smile! Hieronder nog enige inspiratie over storytelling.

Onze belofte aan jou:

Je mag verwachten dat de trainer jou met passie, enthousiasme én humor helpt, prikkelt, ondersteunt, uitdaagt en…confronteert.  En je mag feedback verwachten waarmee je niet alleen tijdens de workshop iets kunt, maar ook daarna. 

Praktisch

De volgende praktische zaken geven we graag mee:

En als er speciale wensen zijn dan vernemen we die heel graag. Leren doe je door de omstandigheden eromheen zo goed mogelijk te maken. 

Tarieven

De investering in jezelf kost:

Een inhouse sessie plannen in plaats van deze open inschrijving? Dat kan neem gerust contact met ons op via onze CONTACT pagina.