Ga naar de inhoud

Modellen en Assessments

Welk model mis je of wil je iets over weten?

Compententies

Wanneer het om competenties gaat meten we dit vaak af aan de functie- en taakomschrijving die een medewerker dient in te zetten. Op het gebied van modellen en assessments werken we met de volgende zaken: 

Ook ontwikkelen we specifieke testen voor organisaties om zaken te meten. Neem gerust contact op om er meer over te weten te komen. 

Welke leerbehoefte spelen er? Hoe zou een academie hierin passen?

Gedrag

Modellen en assessments op het gebied van gedrag zijn er in diverse maten en vormen. Juist als het gaat om de gedragsmodellen en zeker die ingaan op de gedragsstijlen is Het Trainingsbureau zeer goed onderlegt. Veel associates hebben één of meer van dergelijke accreditaties gevolgd en erin gecertificeerd. Voor de volgende zaken kun je terecht bij ons terecht: 

Daarnaast zijn er ook eigen ontwikkelde modellen en koppelingen met cultuur programma’s gemaakt. Meer hiervan delen we graag. 

Hoe is onboarding bij jullie geregeld? In 5 weken een eigen onboarding traject.

Overige

Er is natuurlijk veel meer in de wereld van opleiden en ontwikkelen. Ook zijn daarbij diverse organisatie modellen of methodieken te benoemen. De volgende methodieken kun je ook bij ons vinden en hebben we diverse specialisten in: