Ga naar de inhoud

Verbonden op afstand

Hoe blijf jij verbonden op afstand?

Achtergrond Verbonden op afstand

In de huidige Covid-19, ook wel corona tijd, is samenwerken vanuit je werkplek thuis steeds meer een feit. Alleen hoe blijf je verbonden op afstand? Hoe zorg je dat je iets meer weet van je collega’s. Het voordeel van werken op afstand en duidelijke online bijeenkomsten is dat je snel tot de essentie komt en binnen een bepaalde tijd de taak afrond. 

Het koffie momentje, voor als zowel na een bijeenkomst, is komen te vervallen. Hiermee is het informele samenwerken grotendeels verloren gegaan. Zonde, want het hoort bij de teamdynamiek en iets voor elkaar over hebben. 

Hoe wil jij op afstand leuker samenwerken?

Inhoud Verbonden op Afstand

Om te zorgen dat je bijeenkomsten meer verbindend zijn, hebben we een aantal werkvormen op een rijtje gezet die helpen om tussen de collega’s meer interactie te krijgen. Verbondenheid wordt daarmee vergroot of daadwerkelijk verbeterd. 

Elke werkvorm heeft:

 

Kortom een hele goede manier om direct aan de slag te gaan. Interesse in meer? Laat hieronder je gegevens achter en krijg direct in je mail jouw exemplaar van het e-book. 

Meer verbonden zijn als team?

Toepassing Verbonden op Afstand

Ga gewoon aan de slag……vul hieronder je gegevens in je krijgt het e-book. 

Heb je zelf nog werkvormen? Stuur ze aan ons door en we nemen ze op in het e-book, natuurlijk met een eervolle vermelding.