Ga naar de inhoud

Persoonlijk ontwikkel coach

Waarom een Persoonlijk Ontwikkel Coach? Leren en ontwikkelen doe je voor een groot deel zelfstandig, je maakt je fouten en trekt daar lering uit, maar ook mentoren, collega’s, vrienden en trainers helpen jou in je ontwikkelingsproces. Maar hoe trek je nu jouw eigen plan en werk je doelgericht aan specifieke ontwikkelpunten? Een coach kan je daarbij enorm helpen. Door samen de doelen te stellen en scherp te maken. Bij het realiseren van je doelen weet de coach je scherp te houden als het nodig is, de coach stelt (soms) confronterende vragen en loodst je door het reflectieproces heen. Hierdoor wordt jouw gewenste resultaat sneller en effectiever bereikt.

Opbrengsten in Persoonlijke Ontwikkeling

Inhoud van de coaching

Vanuit een individueel open leergesprek worden de behoeften in kaart gebracht. Van daaruit start de coach met de begeleiding. Onderdelen zijn de kennismaking, vaststellen van de doelen, richtinggevers bepalen, belangen inventariseren.

Daarna ga je in sessies van 1,5 – 2 uur met de coach werken aan jouw gewenste resultaat. De coach begeleidt je vanuit een vast patroon en past methoden toe die je helpen al je kansen en valkuilen te doorlopen. Uiteindelijk komt hier het inzicht en doorzicht uit. 

Praktisch

De coaching wordt per sessie van 1,5-2 uur ingepland.

De coaches