Ga naar de inhoud

Stop verkopen, maak vrienden

Een hekel aan acquisitie? Krijg je de conversie van de verkoop niet voor elkaar? Wil je meer en makkelijker verkopen?

Wanneer je altijd op de verkoop gericht bent zul je niet snel iets verkopen, is de stelling in deze training. Je hebt toch zelf ook een hekel aan opdringerige verkopers? Aan ongewenste deurbellers? Van wie koop je wel? Wie mag je wel iets aanraden als het nodig is?

Juist, de mensen die een relatie met je aan wensen te gaan. Het zijn de mensen die je vertrouwt en waar je meer van krijgt dan dat ze bij je komen halen. In de training stop met verkopen, maak vrienden, staat het principe van The Art of Making Friends centraal. Een andere denkwijze die zowel in het dagelijkse leven als in verkoopsituaties haar vruchten afwerpt.

Opbrengsten in Stop Verkopen

Inhoud van de training

Tijdens de training gaan we natuurlijk in op het principe van de “vriend”. Wat is dat nu en hoe kijk je er tegenaan? Inderdaad is niet iedereen je vriend, alleen wat zou er gebeuren als je mensen zo wel zou benaderen en behandelen?

Tevens gaat het over het hebben, laten groeien en onderhouden van een doelmatig netwerk. Hoe doe je dat nu? En waar liggen de kansen. Alles op basis van de methode van The Art of Making Friends.

De vier basis gedragingen voor een OOOH effect worden behandeld door middel van voorbeelden, cases en 1 op 1 interactie. De basis gedragen zijn:

  • Oprechte interesse;
  • Op geven gericht zijn;
  • Ontzettend positief werken;
  • Helemaal niets terugvragen;

Hoe dat werkt? Kom dan naar de training.

Inspiratie nodig?

Praktisch

We hanteren een maximale grootte per trainer van 12 deelnemers. Binnen het bereik van het thema zijn drie soorten training beschikbaar:

  • powerspeech van 30-60 minuten afgestemd op thema – € 750,- excl. btw en reiskosten;
  • workshop van 4 uur (1 dagdeel) – € 950,- + €450,- voorbereiding excl. btw en reiskosten;
  • training van 8 uur (2 dagdelen) – € 1.800,- + €450,- voorbereiding excl. btw en reiskosten.


En wanneer het budget ontoereikend lijkt, neem dan gerust contact op, we ruilen graag (of geven het gratis).