Ga naar de inhoud

Een succesvolle beleidsdag

Heb je er behoefte aan om met jouw team weer helder te krijgen waar je voor staat en waar je naartoe wilt? Je overweegt een beleidsdag te organiseren, of bent gevraagd dit voor jouw organisatie te doen? Wil je het optimale uit die dag halen en vraagt je jezelf af hoe je dat op origineel, doeltreffend en verrassend aanpakt?
In deze training krijg je tips hoe je optimaal een beleidsdag kunt vormgeven. Ook ga je met elkaar diverse werkvormen die je tijdens een beleidsdag in kunt zetten, oefenen. De inhoud van de oefeningen stemmen we graag af op de behoefte van de bezoekers. Deze training is interessant voor managers en zeker ook boeiend voor ‘interne’ facilitatoren.

Opbrengsten in Beleidsdag

Inhoud van de training

In deze intensieve workshop nemen we je mee in de planning van een beleidsdag. Hoe hou je de energie hoog?
We geven voorbeelden en gaan aan de slag met werkvormen, zodat je zelf ook kunt ervaren welke werkvormen er voor jou werken. Voor de training horen we graag al welke vraagstukken er zijn, zodat we de werkvormen hierop af kunnen stemmen. De werkvormen kunnen variëren van vergadervormen, brainstorm mogelijkheden, energizers en werkvormen en het koppelen van dat alles aan de doelstelling van de dag.

Praktisch

Deze training duurt ca 2,5 uur. We hanteren een maximum van 12 personen, zodat iedereen adequaat aan bod komt.Natuurlijk kunnen we ook ondersteunen op uw beleidsdag en zorgdragen voor programma, dagvoorzitter e.d.